۴ بازديد
برنامه خیساندن در ماشین لباسشویی اتوماتیک به گونه ای طراحی شده است که به لباس ها اجازه می دهد قبل از شروع چرخه واقعی شستشو برای مدت طولانی در آب و مواد شوینده خیس بخورند. این برنامه مخصوصاً برای مواردی که به شدت کثیف یا لکه شده اند مفید است، زیرا به از بین بردن کثیفی، کثیفی و لکه کمک می کند و پاک کردن آنها را در طول چرخه شستشو آسان تر می کند.
ویژگی های کلیدی برنامه Soak: زمان طولانی خیساندن: برنامه خیساندن شامل غوطه ور شدن لباس ها در محلول آب شوینده برای مدت طولانی است. بسته به دستگاه و تنظیماتی که انتخاب می کنید، این می تواند از 30 دقیقه تا چند ساعت متغیر باشد.
هم زدن خفیف: برخی از ماشین‌ها ممکن است در طول دوره خیساندن، هم زدن ملایم را برای کمک به توزیع مواد شوینده و اطمینان از نفوذ موثر آن در پارچه اعمال کنند.
دمای آب: دمای آب مصرفی در چرخه خیساندن می تواند متفاوت باشد. برخی از ماشین ها به شما امکان می دهند دما را انتخاب کنید، در حالی که برخی دیگر ممکن است به طور پیش فرض از آب سرد یا گرم استفاده کنند.
پراکندگی مواد شوینده: در طول چرخه خیساندن، مواد شوینده کاملاً با آب مخلوط می شود و اطمینان حاصل می شود که به تمام قسمت های لباس می رسد.

گزینه پیش شستشو: در برخی از ماشین ها می توان از برنامه خیساندن به عنوان گزینه پیش شستشو قبل از چرخه شستشوی اصلی استفاده کرد.این کمک می کند تا لکه های سخت و کثیفی را به طور موثرتری از بین ببرید.
زمان استفاده از برنامه Soak: لباس های به شدت آلوده: اقلامی که دارای کثیفی، گل یا چربی زیاد هستند.
پارچه های لکه دار: لباس هایی با لکه های سخت مانند شراب، خون یا غذا. رنگ های سفید و روشن: برای روشن نگه داشتن آنها و حذف هرگونه تغییر رنگ.

لباس کار: برای اقلامی که در معرض عناصر بیرونی یا محیط های کار دستی قرار دارند.
لباس های بچه گانه: اغلب در معرض انواع لکه ها و کثیفی ها هستند. استفاده از برنامه خیساندن می‌تواند اثربخشی فرآیند کلی شستشو را افزایش دهد و در نتیجه لباس‌های تمیزتر و تازه‌تر به دست آید. همیشه برچسب های مراقبت از لباس را بررسی کنید تا مطمئن شوید که برای خیساندن مناسب هستند و از دستورالعمل های خاصی که سازنده ماشین لباسشویی ارائه می دهد پیروی کنید. برای فروش عمده قطعات لباسشویی اینجا کلیک کنید
جوان آنلاین: علی بحرینی در جریان دومین نشست کمیته مقدماتی کنفرانس بازنگری معاهده منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای (ان‌پی‌تی)، نسبت به عدم پیشرفت در اهداف این معاهده انتقاد و اظهار داشت: با توجه به سیاست و برنامه‌های تسلیحاتی و تداوم وجود زرادخانه‌های تسلیحات هسته‌ای برخی کشور‌های هسته‌ای به ویژه آمریکا، نه تنها به اهداف اصلی معاهده نزدیک نشده ایم بلکه دورنمای نیل به این اهداف حتی دورتر از سال ۱۹۷۰ به نظر می‌رسند.  به گزارش ایرنا، رییس هیات ایران در این نشست، مشکل اصلی عدم پیشرفت در اهداف معاهده به ویژه خلع سلاح هسته‌ای را یکجانبه‌گرایی به‌خصوص اقدامات و برنامه‌های یکجانبه آمریکا عنوان کرد که مهمترین خطر را برای آینده «ان‌پی‌تی» و هدف غایی دنیای عاری از سلاح‌های هسته ای ایجاد کرده است.
  وی تاکید کرد: تا زمانی که این سیاست‌ها و برنامه‌های هسته‌ای کشور‌های دارنده سلاح هسته‌ای تداوم دارند و کشور‌های بیشتری به‌ویژه ذیل چتر هسته‌ای ناتو هرچه بیشتر به سلاح‌های هسته‌ای متکی می‌شوند، هیچ پیشرفتی در خلع سلاح هسته‌ای در جهان حاصل نخواهد شد و انتظار می‌رود شاهد اشاعه سلاح‌های هسته‌ای در تمام ابعاد آن باشیم.
  بحرینی همچنین ضمن تاکید بر تعهد پایدار ایران به پیشبرد اهداف معاهده و ماهیت صلح آمیز برنامه هسته‌ای خود، وجود برنامه تسلیحات هسته‌ای رژیم صهیونیستی را مهمترین عامل جلوگیری از شکل‌گیری خاورمیانه عاری از سلاح‌های هسته‌ای توصیف و تصریح کرد: تسلیحات هسته‌ای این رژیم خطری برای صلح و امنیت منطقه و جهان است. 
وی این مساله را ناشی از اعمال استاندارد‌های دوگانه برخی کشور‌های هسته‌ای به‌ویژه آمریکا و همپیمانان غربی‌اش در حمایت از برنامه تسلیحات هسته‌ای این رژیم دانست.  دومین نشست کمیته مقدماتی کنفرانس بازنگری معاهده منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای جهت بررسی وضعیت خلع سلاح هسته ای، منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای و استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای به عنوان سه ستون اصلی این معاهده در ژنو برگزار شد. 
در این نشست بیشتر کشور‌های عضو ضمن ابراز ناخرسندی از عدم پیشرفت در خلع سلاح هسته‌ای و تلاش کشور‌های دارنده عضو سلاح هسته‌ای برای محروم کردن کشور‌ها از استفاده صلح آمیز از انرژی هسته ای، از این کشور‌ها درخواست کردند که به تعهدات خود پایبند بوده و طبق ماده ۶ ان‌پی‌تی با حسن نیت به سوی خلع سلاح کامل هسته‌ای حرکت نمایند. 
همچنین در این نشست وجود زرادخانه تسلیحات هسته‌ای رژیم صهیونیستی و تاسیسات هسته‌ای خارج از پادمان این رژیم مورد انتقاد شدید قرار گرفت و از این رژیم خواسته شد که بی قید و شرط به عضویت معاهده منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای در آید. َ  کنفرانس بازنگری ان‌پی‌تی هر پنج سال یکبار برای بررسی پیشرفت اهداف معاهده به ویژه خلع سلاح هسته‌ای برگزار می‌شود. نشست کمیته مقدماتی جهت آماده سازی مباحث برای یازدهمین کنفرانس بازنگری ان‌پی‌تی است که قرار است در سال ۲۰۲۶ برگزار شود. 
تاکنون چندین کنفرانس بازنگری به دلیل عدم پایبندی کشور‌های هسته‌ای به ماده ۶ معاهده و فقدان پیشرفت در خلع سلاح هسته‌ای به شکست انجامیده است.  کشور‌های هسته‌ای جهت انحراف افکار عمومی از خطر زرادخانه‌های تسلیحات هسته‌ای تلاش می‌کنند تا با ایجاد بحران‌های ساختگی و بزرگنمایی موضوعات مختلف از تمرکز جامعه جهانی بر خطر عظیمی که تسلیحات هسته‌ای این کشور‌ها برای جامعه بشریت ایجاد نموده است منحرف کنند.  جمهوری اسلامی ایران همراه با دیگر کشور‌های هم‌فکر در قالب جنبش عدم تعهد تلاش می‌کند تا تمرکز اجلاس را بر اولویت اصلی یعنی خلع سلاح هسته‌ای حفظ کند.